Járványügyi tájékoztatás

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy:

 

A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Kérjük a kedves Szülőket, hogy betegség esetén a szokásos módon tájékoztassák az osztályfőnököt, gyermeküket csak orvosi igazolással engedjék újra közösségbe. Amennyiben gyermeküknél vírusra utaló tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni a vizsgálat eredményéről.

Az iskolába lépéskor a kézfertőtlenítés kötelező. 

Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak az intézményvezető előzetes engedélyével, illetve kifejezetten szülők részére szervezett programon való részvétel céljából.

Az első félévben az úszásoktatás felfüggesztésre kerül.

Az iskolai ügyek intézésével kapcsolatban kérjük használják az alábbi elérhetőségeket:

  • iskolatitkar@tmrefisk.hu  (iskolalátogatási igazolás, tanulói kérelmek, adatváltozás, diákigazolvány, iskolaköpeny, tanórán kívüli foglalkozások, stb.)
  • gazdasagi@tmrefisk.hu (iskolai étkezés igénylése vagy módosítása, térítési díjakkal kapcsolatos ügyintézés, webes felületek elérése, menzakártyák, stb.)
  • minden pedagógus és egyéb dolgozó elérhető a Microsoft Teams csevegő funkcióján keresztül is.

A minisztérium által kiadott protokoll betartása minden érintett számára kötelező!

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/Tanevkezdes2020/Intezkedesi_terv_2020_2021_tanev_3_egyseges_szerkezetben.pdf

Intézményi intézkedési terv

Hozzászólások