Beiskolázás 2021/2022

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A jelenlegi vírushelyzet az élet számtalan területén hozott változásokat, amihez szükségszerűen az iskolai eseménytervben is alkalmazkodnunk kellett.

Az alábbi linken található interaktív felülettel szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy beléphessenek intézményünk falai közé. Az ikonokra kattintva képes összeállításokat, tájékoztató videókat érhetnek el, mellyel betekintést nyerhetnek iskolánk életébe. Kedves Óvodások! Benneteket is sok szeretettel várunk a negyedik osztályosaink által készített mesével, játékokkal.

Kérjük Önöket, továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat /tompamihaly.tirek.hu/, ahol az Információk menüpont alatt, a Beiskolázás fülön, minden fontos információt megosztunk Önökkel.

A szülőknek lehetőségük van szándéknyilatkozat kitöltésére az alábbiakban:

Nyomtatható formában kitöltve a tompabeiratkozas@gmail.com címre visszaküldve: https://drive.google.com/file/d/1iku3IplfpoipX4LtrBZ6xYpbLb298FgX/view?usp=sharing

Online formában az alábbi linken:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=VMyQ0pyyT02ss6ggMNFKTu2WJEXTuOVNiomAl-nFf3lUMzI2Rlo3R0ZRQ1A5MDhaWUJTNlZETVdJWi4u

 

Áldás, békesség!

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájának  vezetősége és tantestülete

Hozzászólások